GETTING MY محافظ برق ساختمان TO WORK

Getting My محافظ برق ساختمان To Work

Getting My محافظ برق ساختمان To Work

Blog Article

استفاده از مطالب کیمیک فقط برای مقاصد غیرتجاری، با ذکر منبع و لینک مستقیم بلامانع است.

اشتراک گذاری: تلگرامواتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین

با این توضیحات، حداکثر توان خروجی محافظ ولتاژها باید با توان دستگاه هایی که به محافظ وصل هستند، همخوانی داشته باشند.

وقتی که شما انواع محافظ برق را بشناسید، باعث می شود که انتخابی مناسب داشته باشید. زیرا محافظ برق را باید متناسب با نیازی که دارید بخرید.

ایران الکترونیک، طیف وسیعی از کالاهای حوزه تجهیزات دوربین مداربسته، دزدگیر و سیستم امنیتی را شامل می شود و در کنار آن نیز برای تکمیل سبد خرید کاربران خود تجهیزاتی همچون جک برقی پارکینگ، آیفون تصویری، آیفون صوتی و دیگر اقلام را از برترین برندها نظیر داهوا، مکسرون، سیماران، الکتروپیک، تابا، آلباترون و… نیز در اختیار کاربران خود قرار داده است.

محافظ برق یا محافظ ولتاژ به دستگاهی گفته می‌شود، که توسط برد الکتریکی و یک رله در هنگام افزایش یا کاهش ناگهانی ولتاژ، جریان برق را قطع کرده و مانع از آسیب دیدن وسایل برقی می‌شود.

انجام همین عمل تا حد زیادی از سوختن وسایل برقی جلوگیری می کند. اگر لازم است ولتاژ ثابت نگه داشته شود باید از استابلایزر استفاده کرد. استابلایزر ها با تکنولوژی های رله ای، سرو موتوری و استاتیک ساخته شده اند و محافظ قوی برای تمام تجهیزات الکتریکی هستند.

نوع استفاده از محافظ: اگر در انتخاب محافظ مورد نظر برای دستگاه خود با توجه به میزان وات و آمپر دستگاه خود اطلاع ندارید، در این مورد دست شما باز است، می توانید برای هر دستگاه محافظ مربوط به آن را خریداری کنید، مثلا محافظ یخچال و فریزر، محافظ کولر گازی، محافظ تلویزیون، محافظ کامپیوتر و …

خاموش کردن دستگاه‌ها و قطع جریان برق در زمان بروز نوسان

× لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و more info با استفاده از طراحان گرافیک است.

همان طور که می دانید یکی از دلایل سوختن لوازم برقی نوسان ناگهانی برق می باشد، بهترین روش برای جلوگیری از آسیب دیدن لوازم خانگی برقی هنگام نوسان ناگهانی برق استفاده از محافظ ولتاژ می باشد.

برای ساخت این محافظ تنها باید یک کنتاکتور، یک محافظ برق (از هر مدلی که داشتید، با هر آمپراژی) و مقداری سیم نیاز داریم.

چیزی که مشاهده می کنید، تجهیزات داخل یک تابلوی کلید مینیاتوری (جعبه فیوز) است. اگر آموزش های قبلی را مشاهده کرده باشید، تمام تجهیزات به چشم شما آشناست، بجز تجهیز دوم از سمت راست. تجهیز سوم هم که یک کنتاکتور ۳فاز (یا شاید تکفاز) است.

محافظ ولتاژ و چند راهی برق از نظر ظاهر شبیه به یکدیگر هستند، اما کارایی هر کدام از آنها متفاوت است. چند راهی برق به پریزهای دیواری متصل می‌شود و چند پورت خروجی دارد. ولتاژ خروجی چند راهی هیچ تفاوتی با ولتاژ پریز دیوار ندارد و باعث افزایش ایمنی نمی‌شود.

Report this page